Mamacorp, webwinkel voor de vrouw zaterdag, 15 augustus 2020  
 
Home
Reishi Spore Broken capsules Afdrukken E-mail
reishi spore broken paddenstoel
Maak kennis met Reishi, één van de meest bekende heilzame paddenstoelen uit China en Japan die bekend staat om zijn krachtige werking, positieve bijdrage bij een chemokuur en als booster voor een gezond leven. Onze vaste gebruikers ondersteunen dat!

Sinds het begin van onze beschaving hebben mensen de gewoonte kruidige planten en paddenstoelen te gebruiken bij het bereiden van hun voedsel en als geneesmiddel. Daarbij gaat men uit van de gedachte dat planten natuurlijke stoffen bevatten die onze gezondheid kunnen bevorderen en problemen voorkomen.

De laatste jaren is het gebruik van deze ‘traditionele' middelen wereldwijd sterk toegenomen en zijn ze populair geworden als voedingssupplementen, die men eenvoudig bij de drogist of natuurwinkel kan kopen.
Reishi, ook wel Ganoderma Lucidum genoemd, is als paddenstoel zeer opmerkelijk, omdat hij vooral vanwege zijn gezondheidswaarde wordt gebruikt en minder vanwege zijn voedingswaarde.

In Aziatische landen wordt deze paddenstoel al eeuwenlang gebruikt als bevorderaar (promotor) van een gezond en lang leven.

Deze Reishi paddenstoel heeft daarom al eeuwenlang een goede reputatie. Behalve dat hij levensverlengend zou werken en de jeugdige kracht en vitaliteit van mensen zou vergroten, en de mens als geheel zich veel sterker en gezonder voelt.

Er is een groot aantal producten op de markt, die van Reishi / Ganoderma Lucidum zijn afgeleid, zoals: thee, koffie, poedervorm en voedingssupplementen. Ze worden van verschillende delen van de paddenstoel bereid:
  • a. de schimmeldraden (mycelium)
  • b. de paddestoel zèlf, ook wel het vruchtlichaam genoemd (in het Engels: carpohole of fruiting body)
  • c. de 'sporen' van de paddenstoel
Welk product wordt gebruikt, is afhankelijk van het doel.

De Sporen, is de meest geconcentreerde vorm van de paddenstoel, door zijn hoge waarde aan polysacchariden én Triterpenen (zoekt u maar eens op Internet onder deze naam). Het zijn vooral die laatsten die de werkzaamheid bepalen en dus de combinatie met Polisaccardien de meest optimale is.
De
Sporen worden alleen gebroken of gekraakt, dus geen extractie of andere methode met verhitting, die de suikerstructuren (Polisaccariden) kunnen aantasten.

Voor meer achtergrondinformatie zoekt u op Internet onder de termen "Reishi", "Reishi Sporen" of "Reishi Spore Broken" in verband met allerlei lichamelijke problemen of met name de effectieve bestanddelen als Triterpenen en deze problemen, waarbij een scala van effecten worden gemeld, deels ook gebasseerd op wetenschappelijke onderzoeken In-vitro of op dieren.

De Mamacorp webwinkel biedt deze hoogste natuurlijke en pure kwaliteit van de Reishi (80 % Sporen en 20 % Carpohole), tegen een redelijke prijs.

De dagdosering is afhankelijk van het gebruik:
- normaal gebruik: 3 tot 6 capsules per dag
- extra gebruik: 8 tot 12 capsules per dag
- booster: 12 tot 18 capsules per dag
Overleg met uw arts is hierbij eventueel gewenst.

De Reishi wordt geleverd in verpakkingen van 100 of 200 capsules met elk 300 mg Reishi met 10 % polysaccharides en ongeveer 4 % triterpenen per capsule!

De Reishi Sporen bevatten zeer waardevolle bestanddelen.
Om deze vrij te maken worden de sporen, vanwege hun harde schil, eerst met een geavanceerde fysische methode in kleinere deeltjes gebroken. Dit bevordert optimale vertering en absorptie in het menselijk lichaam.
Het vruchtlichaam-extract wordt gemaakt met een extract technologie, die gebruik maakt van lage temperaturen, zodat de suiker-ketens (o.a. de polysacchariden) intact blijven en hun gunstige werking op het natuurlijke afweersysteem (immuunsysteem) behouden. Het extract percentage is 12:1.
Door deze techniek ontstaat een veel sterker geconcentreerde vorm van Reishi.

Onze Reishi Spore Broken capsules zijn na 8 jaar ervaring (wij waren als één van de eersten in de markt!) volledig onschadelijk, hebben geen bijwerkingen of nadelige gevolgen. Geen enkel ander Reishi produkt kan dit evenaren!

Let op: Bij gebruik van b.v. angiogenese-remmers, is enige voorzichtigheid geboden. Omdat de afbraak van deze stoffen ook via de lever-enzymsystemen verloopt, zou de Reishi hiermee kunnen interfereren, reden om de Reishi capsules niet tegelijkertijd in te nemen.
U kunt dan het beste Reishi 1-2 dagen na de chemokuur weer gaan gebruiken.

Inmiddels zijn er patiënten die onze Reishi capsules al maanden/jaren in hoge concentraties gebruiken en daar zeer tevreden over zijn, immers ze hebben de levensverwachting van maanden naar jaren kunnen bijstellen en de kwaliteit van hun leven aanzienlijk zien verbeteren.

Consumentenonderzoek bij trouwe gebruikers van onze Reishi Sporen capsules levert de volgende ervaringen op:

• In het algemeen verbetering van het leven, men voelt zich fitterReishi folder, schoner, beter
• Men presteerde beter bij duursporten
• Vermindering van allerlei klachten door invloeden van buitenaf)
• Men is minder of helemaal niet meer bevattelijk
• Makkelijker kunnen ontspannen (minder stressgevoelig)
• Sneller herstel,beter aansterken na ziekte
• Meer energie, minder snel moe
• Verbetering kwaliteit van leven                                                                                                     • Goed voor een verantwoord cholesterolgehalte/- spiegel                                                                  • Gunstig voor de bloedvaten                                                                                                         • Verbetering van algemeen gevoel
• Psychisch rustiger

Een beter bewijs van de heilzaamheid van onze Reishi Spore Broken capsules kunt u niet krijgen!

Vraag de gratis folder aan via ons E-mail adres of per telefoon: 035-6030381

Belangrijk is ook om te weten dat er bij langdurig gebruik van hoge doseringen nauwelijks of geen nadelige effecten worden gemeld voor onze Reishi Spore broken capsules.

Reishi is evenwel niet geschikt voor kinderen tot 18 jaar, zwangeren en bij borstvoeding.

Bestel nu onze Reishi capsules in de webwinkel.
 
< Vorige
website by implano.com